ירקות בתיבול עדין בתנור

ירקות בתיבול עדין בתנור

ירקות בתיבול עדין בתנור

על ידי 2 במרץ 2016

ירקות בתנור הם תוספת טעימה וקלה במיוחד שמתאימה כמעט לכל ארוחה. הירקות מקבלים תיבול עדין במיוחד ולא משתלט יחד עם שמן זית איכותי שעוטף אותן בהנאה - הכל נכנס לתנור והירקות יוצאים כל כך טעימים שצריך להזהר מאוד שלא לזלול הכל מהתבנית לפני הארוחה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 45 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את כל הירקות לקוביות בגודל ס"מ-ס"מ וחצי - ושמים בקערה. את הבצל חותכים לשמיניות. לא לקוביות.
  • מקלפים את שיני השום.
  • שמים הכל בקערה - מוסיפים את התבלינים ושמן הזית ומערבבים הכל בידיים עד שכל הירקות מופים בשמן זית ותבלינים.
  • מסדרים את הירקות על תבנית עם נייר אפיה - בשכבה אחת.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל45 דקות.

זהו! מוכן!

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף