חזה עוף ממולא פלפל אדום בתנור

חזה עוף ממולא פלפלים בתנור

חזה עוף ממולא פלפל אדום בתנור

על ידי 1 במרץ 2016

חזה עוף ממולא בפלפלים אדומים בציפוי פריך - זה כל כך טעים ועוד יותר מפתיע שזה נעשה בתנור! חזה העוף עסיסי עם מילוי פלפלים נהדר - נראה פשוט נפלא על הצלחת וטעים בטירוף. מומלץ לארוחות חגיגיות, חגים ואפילו כסתם ארוחת ערב מפנקת - כי כל כך קל להכין את המנה הזו שזה מדהים!

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות
  • כמות : 4 חזי עוף ממולאים

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הבצל לחצאי פרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • חותכים את הפלפל האדום לרצועות בעובי חצי ס"מ.
  • מחממים קצת שמן קנולה במחבת.
  • כשהשמן חם מוסיפים את רצועות הפלפל והבצל.
  • מוסיפים מלח, פלפל שחור ומעט בזיליקום ומקפיצים עד שהבצל מזהיב יפה.
  • מורידים מהאש ומעבירים לקערה.
  • בזמן שהפלפל והבצל מתקררים לטמפ' החדר מתחילים לטפל בחזה העוף.
  • מנקים את חזה העוף מעצמות ושאריות שומן.
  • מחלקים את חזה העוף ל2 חלקים - וכל חלק פורסים באמצע כך שנוצרים 4 נתחים.
  • עם פטיש שניצלים משטחים מעט את הנתחים (שלא יהיו דקים דקים - אלא רק מעט דקים...)
  • מכינים בצד 4 קיסמים.
  • משמנים במעט שמן קנולה תבנית לתנור.
  • מכינים קערה עם פרורי לחם.
  • מניחים נתח של חזה עוף על משטח עבודה.
  • על הנתח מניחים רבע מכמות הפלפלים והבצל המוקפצים.
  • מגלגלים באופן הדוק עד הקצה - ותוקעים קיסם מלמעלה עד לצד הסוגר.
  • מעבירים את חזה העוף המגולגל לקערת פרורי הלחם ומצפים אותו בפרורים מכל היכוונים (אין צורך בביצה).
  • מעבירים את חזה העוף המצופה לתבנית המשומנת על הצד הסגור.
  • חוזרים על הפעולה לשאר חזה העוף.
  • מזליפים שמן זית על גבי כל אחד מחזה העוף הממולאים.
  • מכניסים את התבנית לתנור ל25 דקות בחום של 190 מעלות.
  • מוציאים מהתנור, שולפים את הקיסם, חותכים לפרוסות ומגישים.

זהו! מוכן!

מומלץ להגיש על מצע סלסה מהירה שמכינים מהרתחה וערבוב של חצי כוס צ'ילי מתוק ו2 כפות רסק עגבניות.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס