מרכיבים%WP_TITLE_SEP%פרורי לחם

קציצות טונה מהירות

קציצות טונה מהירות הכנה וטעימות להפליא! מערבבים את כל החומרים יחד, מטגנים – ויש לנו קציצות טונה נהדרות שיכולות לשמש כארוחה קלה או נשנוש מצוין לסגירת הרעב.

Read more

טבעות בצל פריכות בתנור

כל מה שטוב וטעים בטבעות בצל – רק בתנור. טבעות בצל בתנור שומרות על הפריכות של הציפוי מצד אחד, וטעם הבצל מצד שני – במינימום שמן – וכמובן קל מאוד להכנה. טבעות בצל בתנור הן מתובלות היטב, פריכות כמו שצריך ומאוד מאוד טעימות.

Read more

עוף בדבש ושום בציפוי פרורי לחם בתנור

גם דבש, גם שום, גם ציפוי פריך – מה עוד צריך בשביל להפוך את העוף למושלם? אה כן – שהכל מבושל בתנור! עוף במרינדה של דבש ושום בציפוי של פרורי לחם באפיה ארוכה בתנור בחום בינוני תתן לנו עוף קריספי מבחוץ ומושלם מבפנים. עוף בדבש ושום בציפוי פרורי לחם בתנור – קל להכנה וטעים במיוחד.

Read more

טבעות בצל פיקנטיות

טבעות בצל פיקנטיות הן טבעות בצל רגילות – אבל עם עוקץ. הן תמימות ופריכות מבחוץ אבל טעימות ומעט חריפות מבפנים. טבעות בצל פיקנטיות הן קלות להכנה, מתאימות ככיבוד, חטיף או תוספת לכל ארוחה סביב השולחן או מול הטלוויזיה.

Read more