טבעות בצל פריכות בתנור

טבעות בצל פריכות בתנור

טבעות בצל פריכות בתנור

על ידי 31 באוקטובר 2017

כל מה שטוב וטעים בטבעות בצל - רק בתנור. טבעות בצל בתנור שומרות על הפריכות של הציפוי מצד אחד, וטעם הבצל מצד שני - במינימום שמן - וכמובן קל מאוד להכנה. טבעות בצל בתנור הן מתובלות היטב, פריכות כמו שצריך ומאוד מאוד טעימות.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • פורסים את הבצל לטבעות בעובי של קצת פחות מס"מ.
  • מחלקים את הבצל לטבעות בעדינות - ואת הטבעות הפנימיות הקטנות שמים בצד. אפשר להשתמש לסלט או פשוט לזרוק.
  • מניחים את הטבעות המפורקות בקערה וממלאים אותה מים קרים עד לכיסוי.
  • מכינים קערה עם קמח, אבקת אפיה והתבלינים ומערבבים היטב.
  • מכינים קערה נוספת עם ביצים טרופות.
  • ומכינים קערה אחרונה עם פרורי לחם
  • בנוסף - מכינים תבנית עם נייר אפיה ומרססים אותה במעט מאוד ספריי שמן.
  • ועכשיו מתחילים סרט נע כמו שמכינים שניצל - מוציאים טבעת מהמים הקרים, מצפים בקמח - טובלים בביצה (מוודאים שהטבעת מכוסה מכל הכיוונים) ואז מצפים בפרורי לחם - ומניחים על נייר האפיה.
  • חוזרים על הפעולה עד שכל הטבעות מצופות.
  • מחממים תנור ל230 מעלות - במצב טורבו.
  • מרססים את טבעות הבצל בספריי שמן נוסף.
  • מכניסים לתנור ל5 דקות.
  • לאחר 5 דקות - פותחים את התנור, הופכים את הטבעות ומחזירים לעוד 3-4 דקות עד שהטבעות משחימות מעט.
  • מוציאים.

זהו! מוכן!

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

פרויקט סושי – איך מכינים סושי?

טורטייה פרגיות עם ירקות צלויים

פשטידת פסטה וירקות מוקפצים