חזה עוף ממולא גזר וקישואים בציפוי פריך בתנור

חזה עוף ממולא גזר וקישואים בציפוי פרורי לחם בתנו

חזה עוף ממולא גזר וקישואים בציפוי פריך בתנור

על ידי 15 במרץ 2017

מחפשים מנה נהדרת ויפה ופשוטה מאוד להכנה? חזה עוף ממולא בגזר וקישואים מוקפצים עם בצל - בציפוי פרורי לחם שמוגש עם רוטב פטריות חם זו מנה נהדרת שנראית מצוין וכמובן קלה מאוד להכנה.

  • זמן הכנה : 30 דקות
  • זמן בישול : 30 דקות
  • כמות : 4 מנות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הגזר והקישואים למקלות בעובי חצי ס"מ ואורך של 4 ס"מ בערך.
  • חותכים את הבצל לקצאי פרוסות ומפרידים את הטבעות.
  • מחממים כף שמן קנולה במחבת.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים 2-3 דקות עד שהוא מתחיל להזהיב.
  • מוסיפים את הגזר והקישואים.
  • מוסיפים מלח ופלפל ומקפיצים עד שהגזר והקישוא מתרככים מעט (משהו כמו 3-4 דקות)
  • מוציאים לקערה ומחכים שיתקררו מעט.
  • בינתיים מנקים את חזה העוף משאריות עצמות ושומן ופורסים אותו לפרוסות דקות לרוחב ודופקים כמו שניצלים עד שהם נהיים דקים - אבל לא דקים מדי.
  • מכינים קערה מלאה פרורי לחם.
  • מכינים תבנית לתנור ומשמנים אותה עם מעט ספריי שמן.
  • מחממים תנור ל180 מעלות.
  • לוקחים פרוסת חזה עוף ומניחים על  משטח.
  • לוקחים חופן גזרים קישואים ובצל ומניחים על חזה העוף.
  • מגלגלים עד שהוא נסגר וסוגרים היטב בעזרת קיסם מצד לצד.
  • מעבירים לקערת פרורי הלחם ומצפים היטב.
  • מניחים בתבנית וחוזרים על הפעולה עד שכל חזה העוף ממולא ומוכן בתבנית.
  • מזליפים מעל מעט שמן זית (משהו כמו כפית לכל חזה עוף.
  • מכניסים לתנור ל30 דקות.
  • בינתיים אפשר להכין רוטב פטריות שיוגש מעל.
  • לאחר 30 דקות מוציאים מהתנור.
  • מוציאים בזהירות את הקיסם.
  • פורסים עם סכין חדה לפרוסות.

זהו! מוכן!

מגישים עם רוטב פטריות או בפני עצמו.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס