אגרול חזה עוף – חזה עוף במילוי ירקות מוקפצים בציפוי פריך בתנור

אגרול חזה עוף

אגרול חזה עוף – חזה עוף במילוי ירקות מוקפצים בציפוי פריך בתנור

על ידי 6 בספטמבר 2016

אגרול זה אחד המאכלים הטעימים שהגיעו מהמטבח הסיני. אז למה לא להפוך אותו לארוחה? חזה עוף מגולגל במילוי הירקות שאנחנו מכירים מהאגרול: כרוב, גזר ונבטים - ואפילו לא מטוגן אלא בתנור! קלי קלות להכנה, כל כך טעים וכל כך מפנק. חזה עוף במילוי ירקות אגרול זה מה שאתם צריכים על שולחן האוכל שלכם!

  • זמן הכנה : 30 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות
  • כמות : 5-6 יחידות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • פורסים את הבצל לחצאי פרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • קוצצים את הכרוב לרצועות בעובי חצי ס"מ.
  • חתוכים את הגזר לרצועות בעובי חצי ש"מ על חצי ס"מ ובאורך של 4 ס"מ.
  • מחממים מחבת גדולה או ווק עם 3 כפות שמן קנולה.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל, הגזר הכרוב והנבטים.
  • מקפיצים 2-3 דקות על להבה גבוהה.
  • מוסיפים מלח פלפל וקצת שמן שומשום ומקפיצים ומערבבים עוד 2-3 דקות.
  • מכבים את האש ומעבירים את תכולת המחבת לקערה ומחכים שהירקות יצטננו מעט.
  • בזמן שהירקות מתקררים - מנקים את חזה העוף ופורסים כל חצי פרפר ל3 פרוסות שניצלים (ניתן ומומלץ לבקש מראש מהקצב חזה עוף חתוך לשניצלים)
  • בעזרת פטיש שניצלים משטחים את חזה העוף והופכים אותו לדק בעובי 2-3 מילימטר. אבל לא יותר מדי...
  • מניחים נתח עוף על קרש חיתוך.
  • מכינים קערה עם פרורי לחם.
  • מכינים תבנית משומנת מעט לתנור (אפשר נייר אפייה. גם עושה את העבודה)
  • מכינים מספר קיסמים.
  • על חזה העוף מניחים חופן או שניים מכובדים מהירקות.
  • מגלגלים את חזה העוף באופן הדוק לסגירה - ונועצים קיסם שישמור עליו סגור.
  • מעבירים את חזה העוף הממולא לקערת הפרורים ומצפים אותו היטב מכל הכיוונים - ומניחים בתבנית.
  • חוזרים על הפעולה עד שגלגלנו את כל חזי העוף והם מונחים בתבנית.
  • מזליפים שמן זית בנדיבות על כל נתח מצופה.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל25 דקות.

זהו! מוכן!

מומלת לחתוך לעיגולים בעזרת סכין טובה.

להגיש עם רוטב טריאקי או חמוץ מתוק.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס