רוסטביף סינטה בתנור

רוסטביף

רוסטביף סינטה בתנור

על ידי 13 בספטמבר 2016

רוסטביף הוא בשר בקר צלוי מצופה בתבלינים ונעשה בחום גבוה מאוד בתנור. ניתן להגיש אותו חם או קר, כמנה עיקרית או כחלק מכריך - ואפילו בתוך סלט עלים רענן. הרוסטביף שלנו נעשה מנתח סינטה מיושן היטב (תמיד עדיף מיושן) בציפוי חרדל גרגרים ומיני תבלינים. משך הכנת רוסטביף תלוי בגודל הנתח - כיוון שזמן הצלייה מתארך ככל שהנתח גדול יותר. אבל ההכנה קלה מאוד והתוצאה... ואוו.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 16 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • לוקחים את נתח הסינטה ומורידים לו את שכבת השומן שיש מעל (מומלץ לבקש מראש מהקצב שיוריד אותה). שימו לב שהנתח חייב להיות בטמפ' החדר כך שאם הוא היה במקרר - יש להוציא אותו שעה לפני ההכנה.
  • מניחים את הנתח על משטח הכנה (קרש חיתוך למשל זה מצוין) מצפים אותו במלח גס ופלפל שחור גרוס מכל הכיוונים (כולל הצדדים)
  • מניחים על גבי הנתח מלמעלה את השום הכתוש ומוודאים שהוא מפוזר לאורך ורוחב כל החלק העליון של הנתח.
  • מכינים תבנית אפייה מתכתית (אלומיניום או נירוסטה) עם ציפוי נונסטיק או עם מעט ספריי שמן ומחממים את התנור ל260 מעלות במצב טורבו. לא מומלץ להשתמש בפיירקס כיוון שמדובר בחום ממש ממש גבוה.
  • מניחים על גבי הנתח את החרדל ובידיים מורחים את חרדל הגרגרים סביב כל הנתח והצדדים.
  • מפזרים על גבי הנתח את האורגנו והבזיליקום.
  • מכניסים את הנתח למרכז התנור החם ומשאירים בפנים ל8 דק' בדיוק על כל חצי קילו שמעל קילו וחצי (למשל - שמתם חצי קילו? 8 דקות. קילו? 8 דק' בדיוק. 2 קילו? 16 דק', 2 וחצי קילו? 24 דק' וכן הלאה).
  • כשנגמר הזמן - מכבים את התנור בלי לפתוח את הדלת שלו.
  • משאירים את הנתח בפנים בדיוק את הזמן שהנתח התבשל. בלי לפתוח את התנור!!! בשום אופן! אפילו לא להציץ!

לאחר שעובר הזמן - מוציאים את הנתח מהתנור, נותנים לו להתקרר, פורסים וטורפים.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

קבב ביתי בסגנון רומני

עראיס

אסאדו עם פטריות מלך היער וירקות שורש