חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז
מוקפץ טעים ומהיר להכנה של נתחי חזה עוף, ירקות ואורז עם רוטב בסגנון אסייתי וטיפה פיקנטי. טעים בטירוף וקל להכנה! מוקפץ חזה עוף עם ירקות על אורז – זה בדיוק מה שאתם רוצים לארוחת הערב!
מוקפץ טעים ומהיר להכנה של נתחי חזה עוף, ירקות ואורז עם רוטב בסגנון אסייתי וטיפה פיקנטי. טעים בטירוף וקל להכנה! מוקפץ חזה עוף עם ירקות על אורז – זה בדיוק מה שאתם רוצים לארוחת הערב!
מתכון מעולה וטעים למרק קובה אדום (בלי סלק) עם מלא מלא ירקות – כולל המתכון להכנת קובה ומתכון למרק. מרק טעים, משביע עם קובה מעולה ומתובלת.
העוף הכי טעים שאכלתם בחיים. השילוב המושלם בין צ'ילי מתוק, אננס ושום כתוש על גבי עוף שנכנס לתנור עד שהכל מתקרמל והופך לרוטב כל כך טעים וכל כך עסיסי – שהוא פשוט מושלם.
סלט עגבניות שרי עם שום כתוש, כוסברה קצוצה ומלאאאא לימון – הכי רענן, כיפי ומיוחד – ונותן צבע לכל ארוחה. סלט עגבניות שרי קל מאוד להכנה ולוקח פחות מ5 דקות להכין אותו. הוא טעים מאוד ונותן טוויסט כייפי לארוחה שלכם.
מרק ירקות חם ועשיר שיחממם לכם את החורף! מרק עם מלא ירקות, מלא כרוב, קצת שעועית ועגבניות ועשיר בטעמים מטורפים שמוכן במהירות רבה ומאוד מאוד טעים!
סירקניז הוא תבשיל בוכרי של בשר, אורז גזרים קצוצים, חומוס ומלא שום. כמו כל התבשילים הבוכרים – הוא קל להכנה ומאוד מאוד טעים. מומלץ לימי חורף קרים וארוחות משפחתיות גדולות.
יש אלף דרכים להכין שקשוקה – אבל רק אחת שיוצאת מעולה בכל פעם שמכינים אותה. השקשוקה של דודה שלי, דבי, שמתאימה להכנה בבית לארוחת בוקר מפנקת או בשטח אחרי יום של פעילות היא השקשוקה הכי טעימה שהכנתי. קלה להכנה – וטעימה בטירוף.
שוקי עוף בזיגוג דבש ושום זה בדיוק המתכון שיקפיץ לכם את הארוחה. עוף מתוק, טעים ועם ריח מדהים וצבע נהדר שמתקבל מהדבש המקורמל שנורא קל להכין והוא יטרף מהצלחת.
מחפשים תוספת לארוחה? נסו את הכרובית האדומה שלנו – היא כל כך טעימה שאי אפשר להפסיק לאכול. כרובית ברוטב עגבניות פיקנטית בקטנה שכל כך קל להכין והיא טעימה בטירוף!
סוף החורף זה בדיוק הזמן שבו פירות ההדר מלאים מיץ נהדר – שרק מחכה שעשו ממנו רוטב. חזה עוף ברוטב הדרים עם בתוספת פלפלים הוא עסיסי ומלא טעמים נהדרים ומומלץ מאוד בדיוק בתקופה הזו.
כנפיים נהדרות בסגנון יפני – כלומר שילוב של מגוון טעמים מתוקים ומלוחים כאחד. הרוטב היפני מתבשל על כנפיים בציפוי קריספי שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול.
רוטב סלסה רוזה הוא רוטב עגבניות על בסיס שמנת שמכינים בעיקר פסטות רחבות וניוקי. כאן אנחנו משדרגים את הרוטב ונותנים לו טוויסט עם עגבניות שרי טריות ותוספת פיקנטית של טבעות פלפל חריף. התוצאה פשוט תענוג.