כנפיים מתוקות בסגנון יפני

כנפיים בסגנון יפני

כנפיים מתוקות בסגנון יפני

על ידי 23 בפברואר 2017

כנפיים נהדרות בסגנון יפני - כלומר שילוב של מגוון טעמים מתוקים ומלוחים כאחד. הרוטב היפני מתבשל על כנפיים בציפוי קריספי שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 40 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחותכים אותן לחצי על העצם.
  • שמים את הכנפיים בקערה עם הביצה הקמח.
  • מערבבים היטב עד שכל הכנפיים מצופות בבלילה.
  • מחממים את שמן הקנולה לטיגון עמוק.
  • מדליקים תנור על 180 מעלות שיתחמם בינתיים.
  • כשהשמן רותח מכניסים את הכנפיים ומטגנים עד להשחמה (4-5 דק' בערך) ומוציאים.
  • מסדרים את הכנפיים בשכבה אחת בתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים (מומלץ לרסס אותה מעט בספריי שמן)
  • בקערה קטנה מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב היפני.
  • יוצקים את הרוטב על גבי הכנפיים.
  • מכניסים את תבנית הכנפיים לאמצע התנור ל35 דקות כשכל 5 דקות פותחים - יוצקים עם כף את הרוטב על הכנפיים וסוגרים.

זהו! מוכן!

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס