מרכיבים%WP_TITLE_SEP%סוכר

פרויקט סושי – איך מכינים סושי?

מתכון לסושי שלב – אחרי – שלב עד שתדעו להכין סושי כמו אלופים. במאמר זה אני אתן לכם מתכון לסושי בסיסי – כלומר רול רגיל, ואחריו אני אעלה מדי פעם שדרוגים כמו סושי בציפוי טמפורה, רולים סושי אינסייד אאוט, חביתות יפניות וכו' אז אתם מוזמנים לעקוב. בכל אופן – אתם תגלו כי מתכון לסושי וההכנה שלו הם קלים מאוד להכנה, ותוכלו מהר מאוד להרשים את כל הסובבים אתכם במנות סושי מפוארות.

Read more

קבב ביתי בסגנון רומני

קבב ביתי בטעמים נפלאים, קל להכנה בסגנון רומני טעים – עם מלא שום ופטרוזיליה. מעולה למנגל או למחבת פסים. מומלץ לחובבי הבשרים שרוצים להכין קבב ביתי טעים בסגנון רומני.

Read more

מרק קובה אדום

מתכון מעולה וטעים למרק קובה אדום (בלי סלק) עם מלא מלא ירקות – כולל המתכון להכנת קובה ומתכון למרק. מרק טעים, משביע עם קובה מעולה ומתובלת.

Read more

תבשיל דלעת וזוקיני

תבשיל טעים וצבעוני במיוחד של דלעת וזוקיני מוקפצים – מעולה כתוספת לארוחת ערב – כתוספת בפני עצמה או להגשה על אורז לבן. תבשיל דלעת וזוקיני טעים מאוד וקל להכנה.

Read more

השקשוקה של דודה דבי

יש אלף דרכים להכין שקשוקה – אבל רק אחת שיוצאת מעולה בכל פעם שמכינים אותה. השקשוקה של דודה שלי, דבי, שמתאימה להכנה בבית לארוחת בוקר מפנקת או בשטח אחרי יום של פעילות היא השקשוקה הכי טעימה שהכנתי. קלה להכנה – וטעימה בטירוף.

Read more

רוטב עגבניות שרי פיקנטי

רוטב עגבניות שרי פיקנטי על ידי אסף כהן 30 במרץ 2016 רוטב עגבניות שרי פיקנטי הוא רוטב עדין במיוחד מצד אחד - ועוקץ בפיקנטיות מצד שני והתוצאה היא אחד הרטבים…
Read more