תבשיל דלעת וזוקיני

תבשיל דלעת וזוקיני

תבשיל דלעת וזוקיני

על ידי 14 באוגוסט 2018

תבשיל טעים וצבעוני במיוחד של דלעת וזוקיני (קישוא ירוק) מוקפצים - מעולה כתוספת לארוחת ערב - כתוספת בפני עצמה או להגשה על אורז לבן. תבשיל דלעת וזוקיני טעים מאוד וקל להכנה.

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 30 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הדלעת לקוביות של בערך ס"מ וחצי (כמובן שמורידים את הקליפה)
  • חותכים את הזוקיני לרבעים בעובי ס"מ. (פה משאירים את הקליפה!)
  • פורסים את הבצל לחצאי פרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • מחממים מחבת גדולה עם ספריי שמן.
  • כשהמחבת רותחת מכניסים את הירקות פנימה.
  • מוסיפים מלח, פלפל וקורט סוכר.
  • משפריצים עוד קצת ספרי שמן מלמעלה.
  • מקפיצים על אש גבוהה בערך 10 דק'. ותוך כדי מערבבים עם כף עץ ודואגים לגרד מהתחתית של המחבת את מה שנדבק - זה החלק הכי טעים!
  • אחרי 10 דקות מורידים את האש לבינונית - וממשיכים לבשל עוד כ20-25 דקות עד שהדלעת מתרככת לגמרי - וגם כאן ממשיכים לערבב מדי פעם ולגרד את הקרקעית עם כף עץ.

זהו! מוכן!

מגישים יחד עם אורז לבן.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

סלט עגבניות שרי עם שום וכוסברה