מרכיבים%WP_TITLE_SEP%אורגנו

השקשוקה של דודה דבי

יש אלף דרכים להכין שקשוקה – אבל רק אחת שיוצאת מעולה בכל פעם שמכינים אותה. השקשוקה של דודה שלי, דבי, שמתאימה להכנה בבית לארוחת בוקר מפנקת או בשטח אחרי יום של פעילות היא השקשוקה הכי טעימה שהכנתי. קלה להכנה – וטעימה בטירוף.

Read more

חלת בצל

חלת בצל על ידי אסף כהן 30 באוגוסט 2016 חלת בצל היא שדרוג מטורף לטבעות הבצל הרגילות. מדובר בבצל בציפוי פריך ומתובל שכל ביס הוא תענוג. חלת בצל היא התוספת…
Read more

ירקות בתיבול עדין בתנור

ירקות בתיבול עדין בתנור על ידי אסף כהן 2 במרץ 2016 ירקות בתנור הם תוספת טעימה וקלה במיוחד שמתאימה כמעט לכל ארוחה. הירקות מקבלים תיבול עדין במיוחד ולא משתלט יחד…
Read more

בורקס בשר עם רוטב פיצה

בורקס בשר עם רוטב פיצה על ידי אסף כהן 2 באוגוסט 2015 מחפשים ארוחת ערב כייפית ומשביעה? בורקס בשר ברוטב פיצה יסגור לכם את הפינה הזו בקלות. שבלולי בצק עלים…
Read more

סלט פטריות חם פיקנטי

סלט פטריות חם פיקנטי על ידי אסף כהן 4 בספטמבר 2014 למי שמחפש סלט מיוחד להגשה שיפתיע את הטועמים - אנחנו ממליצים על סלט פטריות חם, פיקנטי וטעים במיוחד. הפטריות…
Read more

גרטן תפוחי אדמה קישואים ועגבניות

גרטן הוא תבשיל קדירה שמגיע מהמטבח הצרפתי שמכיל ירקות חתוכים בציפוי גבינה או שמנת. גרטן תפוחי אדמה קישואים ועגבניות נצמד להגדרה הקלאסית, הירקות חתוכים לפרוסות, מתובלים בעדינות ומוקרמים בגבינה שהופכת לקריספית בתנור. גרטן תפוחי אדמה, קישואים ועגבניות הוא קל מאוד להכנה, טעים מאוד ומתאים לכל ארוחה.

את הגרטן ניתן להגיש חם מהתנור או בטמפרטורת החדר.

Read more