בורקס בשר עם רוטב פיצה

בורקס בשר עם רוטב פיצה

על ידי 2 באוגוסט 2015

מחפשים ארוחת ערב כייפית ומשביעה? בורקס בשר ברוטב פיצה יסגור לכם את הפינה הזו בקלות. שבלולי בצק עלים פריכים עם בשר טחון ורוטב פיצה טעים יתגלגלו יחד לבורקס בשר ברוטב פיצה קל להכנה ומאוד מאוד טעים.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 40 דקות
  • כמות : 12-15 בורקסים

מרכיבים



הוראות הכנה

  • בצק העלים צריך לחכות במקרר עד שמשתמשים בו.
  • קוצצים את הבצל
  • מחממים שמן קנולה במחבת גדולה.
  • כשהשמן חם מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא נעשה שקוף.
  • מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא משנה את צבעו לחלוטין.
  • מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  • מנמיכים את האש ומבשלים עוד 5 דקות ומדי פעם מערבבים.
  • מעבירים את תערובת הבשר לקערה וממתינים 5 דקות שהוא יתקרר לטמפ' החדר.
  • בקערה אחרת מערבבים את כל החומרים של רוטב הפיצה.
  • כשהבשר מתקרר שוברים פנימה ביצה ומערבבים.
  • מכינים תבנית עם נייר אפייה, מחממים את התנור ל180 מעלות - וטורפים ביצה בקערה.
  • פותחים את בצק העלים על קרש חיתוך.
  • מורחים שכבה נאה של רוטב פיצה עד 2 ס"מ מלמעלה.
  • מניחים שכבה של תערובת הבשר על רוטב הפיצה.
  • מגלגלים את בצק העלים מלמטה עד למעלה (עד לחלק שאין בו רוטב פיצה).
  • בעזרת סכין חותכים נתחים של 2 ס"מ מהבורקס המגולגל ומניחים על נייר האפיה - על הצד (כלומר שהרוטב והבשר כלפי מעלה).
  • מושחים את כל הבורקסים בביצה מכל הכיוונים - גם מלמעלה וגם מהצדדים.
  • מכניסים לתנור ל35-40 דקות עד להשחמה נאה של הבורקסים.

זהו! מוכן!

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

קבב ביתי בסגנון רומני

עראיס

אסאדו עם פטריות מלך היער וירקות שורש