מרכיבים%WP_TITLE_SEP%בשר טחון

קבב ביתי בסגנון רומני

קבב ביתי בטעמים נפלאים, קל להכנה בסגנון רומני טעים – עם מלא שום ופטרוזיליה. מעולה למנגל או למחבת פסים. מומלץ לחובבי הבשרים שרוצים להכין קבב ביתי טעים בסגנון רומני.

Read more

מרק קובה אדום

מתכון מעולה וטעים למרק קובה אדום (בלי סלק) עם מלא מלא ירקות – כולל המתכון להכנת קובה ומתכון למרק. מרק טעים, משביע עם קובה מעולה ומתובלת.

Read more

עראיס

עראיס הוא מעדן ערבי-מזרחי שמכינים בשמחות ואירועים – אבל הוא כל כך קל וטעים שאני מכין אותו סתם ככה באמצע השבוע כשיש לי בשר טחון טוב ולא בא לי להתאמץ. עראיס זו בעצם פיתה ממולאת בקבב שנצרבת מכל הכיוונים. מעדן של ממש וקל להכנה.

Read more

תבשיל כרוב עם בשר ברוטב עגבניות

תבשיל כרוב ובשר ברוטב עגבניות זה כמו כרוב ממולא – רק יותר קל וטעים בטירוף. מבשלים הכל בסיר אחד, בלי יותר מדי הקפדה והתעסקות – ומקבלים תבשיל טעים נורא, משביע מאוד – שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול!

Read more

פטריות ממולאות בשר בתנור

פטריות ממולאות בשר בתנור על ידי אסף כהן 24 באוגוסט 2016 פטריות ממולאות בשר בתנור זו מנה קלה ופשוטה שאפשר להכין במהירות והיא פשוט מעדן. פטריות ממולאות בשר ניתן להגיש…
Read more

כרובית ממולאת בשר

כרובית ממולאת בשר על ידי אסף כהן 3 באפריל 2016 כרובית זו מלכת המטבח - וכשמחברים אותה למלך שזה הבשר מקבלים מנה שהיא כל כולה תענוג. כרובית ממולאת בשר זו…
Read more

טורטייה עם בשר ופלפלים

טורטייה עם בשר ופלפלים על ידי אסף כהן 9 במרץ 2016 טורטייה עם בשר טחון מתובל ופלפלים מוקפצים וקצת חריפים זו מנה פשוט נהדרת. טורטייה עם בשר ופלפלים היא מנה…
Read more

סיגרים במילוי בשר

סיגרים במילוי בשר על ידי אסף כהן 29 בדצמבר 2015 סיגרים ממולאים בשר הם בלי ספק המאכל הרשמי של כל אירוע במדינת ישראל (טוב יחד עם קובה) - עלי סיגר…
Read more

המבורגרונים על טוסטונים

באים אליכם אורחים ואתם רוצים לפנק אותם בארוחת ערב שהיא גם טעימה וגם יפה? המבורגרונים על טוסטונים זה בדיוק מה שאתם מחפשים. המבורגרים קטנים על טוסטים קטנים שאפשר לאכול בכיף עם רטבים וירקות – ארוחה נהדרת וכייפית.

Read more

בורקס בשר עם רוטב פיצה

בורקס בשר עם רוטב פיצה על ידי אסף כהן 2 באוגוסט 2015 מחפשים ארוחת ערב כייפית ומשביעה? בורקס בשר ברוטב פיצה יסגור לכם את הפינה הזו בקלות. שבלולי בצק עלים…
Read more