פסטה בשמן זית עם חזה עוף, פטריות ופלפל אדום

פסטה בשמן זית עם חזה עוף, פטריות ופלפל אדום

פסטה בשמן זית עם חזה עוף, פטריות ופלפל אדום

על ידי 28 בפברואר 2018

מנה זריזה וכלכך טעימה של פסטה עם חזה עוף מוקפץ בשמן זית עם פטריות ופלפל אדום. מתכון קל מאוד שאפשר להכין בתוך מספר דקות ולהנות מארוחה משביעה, ממש טעימה עם ניחוחות נהדרים של שמן זית ועוף - במהירות רבה!

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מכינים את הספגטי על פי ההוראות שעל האריזה.
  • חותכים חזה עוף לרצועות ושמים בקערה
  • מוסיפים לקערה את המלח (הרגיל), הפלפל השחור, הפפריקה המתוקה, השום וגריל עוף - יחד עםכף שמן זית.
  • מערבבים הכל יחד עד שכל רצועות העוף מצופות בתבלינים.
  • חותכים את הפלפל האדום לרצועות בעובי חצי ס"מ..
  • פורסים את הפטריות לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • פורסים את הבצל לחצאי פרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • מחממים כף שמן זית במחבת גדולה.
  • כשהשמן חם - מכניסים את חזה העוף ומקפיצים אותו עד שהוא משנה את צבעו ללבן ומוציאים לקערה נקיה.
  • מוסיפים למחבת שמינית כוס שמן זית ומחממים אותו.
  • מוסיפים למחבת את הבצל הפלפל והפטריות יחד עם מלח גס, פלפל שחור גרוס, אורגנו, וצ'ילי גרוס.
  • מקפיצים את הירקות במחבת 2-3 דקות עד שהפלפל מתרכך מעט.
  • מחזירים את חזה העוף למחבת.
  • מקפיצים ומערבבים הכל עוד 3 דקות.
  • מסננים את הפסטה המוכנה מהמים - ומוסיפים למחבת.
  • מקפיצים ומערבבים הכל יחד 2 דקות עד שהכל מתערבב.
    זהו. מוכן.
הדפסה

 

רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס