רוטב שמנת עם גבינות ופלפל קלוי

רוטב שמנת עם גבינות ופלפל קלוי

על ידי 7 במאי 2013

רוטב נהדר על בסיס שמנת בשילוב עם גבינות, פלפל קלוי ותבלינים. הרוטב מעולה לניוקי, רביולי או לפסטות רחבות כמו פטוצ'יני. מכיוון שכמו כל רוטב שמנת - הרוטב יהיה מוכן בזמן קצר יחסית - מומלץ להתחיל לחמם מים לפסטה עם תחילת הבישול ולבשל את הפסטה במקביל לרוטב כך שהפסטה תהיה מוכנה דקה אחרי הרוטב.

  • זמן הכנה : 30 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קולים את הפלפל (אפשר לראות כאן איך) וקוצצים אותו.
  • קוצצים את הבצל.
  • גוררים את הגבינה על החלק הגס של הפומפיה.
  • במחבת גדולה ממיסים את החמאה עם הזלפת שמן זית.
  • כשהחמאה נמסה - מטגנים את הבצל עד השחמה קלה.
  • מוסיפים את השום מקפיצים דקה.
  • מוסיפים את הפלפל הקלוי ומקפיצים עוד דקה.
  • מוסיפים את השמנת ומערבבים.
  • מביאים לבעבוע קל של השמנת.
  • מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • מוסיפים את הגבינות ומבשלים תוך ערבוב עד שכל הגבינות נמסו.
  • מנמיכים את האש לבעבוע קליל - ומבשלים 10 דקות תוך ערבוב.

זהו! מוכן

כשהפסטה מוכנה - מוסיפים אותה למחבת ומקפיצים אותה ברוטב.

אם אתם מגישים את הפסטה עם רביולי (אני השתמשתי ברביולי גבינות של חמים וטעים) - אל תתקמצנו, אתם לא במסעדה - שימו ביד רחבה!

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

רוטב סלסה רוזה פיקנטי

ספגטי אלי אוליו עם עגבניות שרי, פטריות וקבנוס