מרכיבים%WP_TITLE_SEP%אגוז מוסקט

רוטב סלסה רוזה פיקנטי

רוטב סלסה רוזה הוא רוטב עגבניות על בסיס שמנת שמכינים בעיקר פסטות רחבות וניוקי. כאן אנחנו משדרגים את הרוטב ונותנים לו טוויסט עם עגבניות שרי טריות ותוספת פיקנטית של טבעות פלפל חריף. התוצאה פשוט תענוג.

Read more

עוף על פטריות בתנור

עוף על פטריות בתנור זו מנה כל כך טעימה וקלה להכנה שהיא תככב אצלכם שוב ושוב על השולחן. העוף עטוף בשמן זית ותבלינים ומונח על ראשי פטריות שסופגים במהלך הבישול בתנור את כל הטעמים והניחוחות הנהדרים של העוף – והתוצאה פשוט מושלמת.

Read more