פשטידת פסטה וירקות מוקפצים
פשטידת פסטה וירקות מוקפצים היא פשטידה מעולה בכלום עבודה ובמקסימום טעם – ירקות מוקפצים עם פסטה שיש בכל בית – לתבנית ולתנור. פשטידת פסטה וירקות מוקפצים – טעימה, משביעה ויופי של רעיון לארוחת ערב.
פשטידת פסטה וירקות מוקפצים היא פשטידה מעולה בכלום עבודה ובמקסימום טעם – ירקות מוקפצים עם פסטה שיש בכל בית – לתבנית ולתנור. פשטידת פסטה וירקות מוקפצים – טעימה, משביעה ויופי של רעיון לארוחת ערב.
טוב – זה הכיבוד הכי שווה שאפשר להגיש במינימום הכנה ומקסימום הנאה! פיצת נאצ'וס אלו בעצם טורטיות עם רוטב סלסה וגבינה מוקרמת בתנור שמגישים יחד להנאה מושלמת!
הפטריה המושלמת! הפטריה הטרייה ממולאת בגזר ובצל מוקפצים ואז מכסים אותה בשילוב של מספר סוגי גבינות ומכניסים להקרמה בתנור. והתוצאה? פשוט מושלמת. פטריות ממולאות ירקות מוקפצים מוקרמות בגבינה זו מנה מושלמת לפתיחת ארוחה או כחלק מכיבוד בסעודה.
גרטן הוא תבשיל קדירה שמגיע מהמטבח הצרפתי שמכיל ירקות חתוכים בציפוי גבינה או שמנת. גרטן תפוחי אדמה קישואים ועגבניות נצמד להגדרה הקלאסית, הירקות חתוכים לפרוסות, מתובלים בעדינות ומוקרמים בגבינה שהופכת לקריספית בתנור. גרטן תפוחי אדמה, קישואים ועגבניות הוא קל מאוד להכנה, טעים מאוד ומתאים לכל ארוחה.
את הגרטן ניתן להגיש חם מהתנור או בטמפרטורת החדר.