רוטב שמנת ברוקולי

רוטב שמנת ברוקולי

רוטב שמנת ברוקולי

על ידי 6 באוקטובר 2013

רוטב שמנת ברוקולי הוא רוטב על בסיס שמנת לבישול עם ראשי ברוקולי מוקפצים. כמו כל רוטב שמנת - רוטב שמנת וברוקולי הוא רוטב עשיר, סמיך ונהדר במיוחד לפסטה פטוצ'יני.

קל להכנה ומאוד מאוד טעים.

מכיוון שהכנת הרוטב לא ארוכה כל כך - מומלץ לשים מים לפסטה כבר כשמסיימים לחלוט את הברוקולי - שהרוטב לא ישב בדד...

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • בסיר קטן מרתיחים מים עם מעט מיץ לימון (לא חובה הלימון).
  • כשהמים רותחים - מכניסים את הברוקולי ומביאים את המים לרתיחה נוספת.
  • כשהמים רותחים שוב - מסננים את הברוקולי לקערה. שוטפים אותו במים קרים מאוד - ומסננים שב.
  • לוקחים סכין - ומורידים לברוקולי את הגבעולים העבים ומשאירים רק את הראש.
  • קוצצים את הבצל
  • במחבת גדול ורחב מחממים את החמאה.
  • מטגנים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף.
  • מוסיפים שום ומטגנים עוד דקה.
  • מוסיפים את ראשי הברוקולי ומטגנים עוד 3 דקות תוך ערבוב מתמיד.
  • מוסיפים את השמנת והתבלינים.
  • מבשלים 7 דקות על אש קטנה כשמדי פעם מערבבים קצת.
  • מכבים את האש עד שהפסטה מוכנה.
  • כשהפסטה מוכנה מדליקים את האש מתחת למחבת - מוסיפים את הפסטה ומערבבים עד שכל הפסטה מכוסה ברוטב.

זהו! מוכן!

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

רוטב סלסה רוזה פיקנטי

ספגטי אלי אוליו עם עגבניות שרי, פטריות וקבנוס