פסטה ברוטב עגבניות עם קבנוס

רוטב עגבניות עם קבנוס

פסטה ברוטב עגבניות עם קבנוס

על ידי 3 ביוני 2012

אם אתם אוהבים פסטה ברוטב עגבניות ובא לכם לשדרג את המנה ולהפוך אותה לטעימה ועשירה יותר - הנה לפניכם מתכון של פסטה ברוטב עגבניות עם קבנוס שישדרג לכם את הרוטב הרגיל.

 

  • זמן הכנה : 25 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים קטן את הבצל.
  • פורסים את נקניק הקבנוס לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • מחממים שמן זית בסיר קטן..
  • מוסיפים את האורגנו ומטגנים חצי דקה עד שרואים שהשמן נעשה ירקרק.
  • מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף.
  • מוסיפים את הקבנוס ומטגנים עד שהבצל מזהיב והנקניק מתחיל להשחים.
  • מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה.
  • מכניסים את העגבניות המרוסקות, הסוכר המלח הפלפל והבזיליקום.
  • מבשלים 5 דקות על אש קטנה.
  • מוסיפים את רסק העגבניות וחצי כוס המים.
  • מביאים לרתיחה נוספת ואז מורידים את האש למינימום ומבשלים עוד 5 דקות (בלי מכסה).

זהו! מוכן. מגישים על פסטה ונהנים מרוטב עגבניות עשיר ומפנק.

 

הדפסה

 

רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

רוטב סלסה רוזה פיקנטי

ספגטי אלי אוליו עם עגבניות שרי, פטריות וקבנוס