סלט פטריות חריף
סלט פטריות חריף לאמיצים בלבד - סלט פטריות פריכות מוקפצות בסויה ושבבי צ'ילי והמון שום. מומלץ לחובבי חריף שמחפשים לגוון את השולחן שלהם בסלט עסיסי, יפה וחריף במיוחד.
- זמן הכנה : 3 דקות
- זמן בישול : 7 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
הוראות הכנה
- מערבבים בקערה את הקורנפלור והסויה.
- קוצצים את הבצל הירוק דק.
- חותכים את הפטריות לחצאים (פטריות ענקיות חותכים לרבעים)
- מחממים את שמן הקנולה במחבת.
- מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד שהן משחימות מעט.
- מוסיפים את השום הכתוש ומקפיצים עוד חצי דקה.
- מוסיפים את תערובת הסויה והקורנפלור ומערבבים.
- מוסיפים את הבצל הירוק ושבבי הצ'ילי הגרוסים ומערבבים ומקפיצים.
- מקפיצים עוד דקה עד שהכל מעורבב.
זהו! מוכן!