טבעות בצל קריספיות בטמפורה

טבעות בצל קריספיות בטמפורה

טבעות בצל קריספיות בטמפורה

על ידי 21 ביולי 2015

טבעות בצל בטמפורה הן טבעות בצל מהירות הכנה. רק טובלים בבלילה ומעיפים לשמן - אבל לרוב הן יוצאות רכות כאלה ולא פריכות. אז הנה מתכון לטבעות בצל בטמפורה שגם יוצאות קריספיות וטעימות במיוחד.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את הבצל לפרוסות לרוחב (שיהיו טבעות...) בעובי של קצת יותר מחצי ס"מ.
  • מפרקים את הפרוסות לטבעות. את הטבעות הקטנות הפנימיות - משאירים בצד. אפשר לעשות מהן סלט או משהו.
  • מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה והתבלינים.
  • מחממים שמן לטיגון עמוק.
  • מוזגים מים קרים מאוד מאוד ומתחילים לערבב עם הקמח עם מזלג או מטרפה.
  • מערבבים ומוסיפים מים עד שמקבלים בלילה סמיכה למדי. קצת כמו בלילה של פנקייק - שלא יהיה נוזלי - וכשמרימים את המזלג - הבלילה לא תנזל למטה.
  • מכניסים טבעת בצל לבלילה ומוודאים שהיא עטופה מכל הכיוונים.
  • מכניסים מיד לשמן הרותח.
  • חוזרים על הפעולה עד שאין מקום בשמן.
  • מטגנים 2-3 דקות עד שהציפוי מזהיב. הופכים את טבעות הבצל (הן נוטות לצוף ואז רק החלק העליון מיטגן פחות יפה). ומטגנים עוד דקה.
  • מוציאים לנייר סופג.
  • חוזרים על הפעולה עם טבעות הבצל שנשארו.

זהו! מוכן!

מגישים עם ערימות של מטבלים.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום