מרכיבים%WP_TITLE_SEP%פלפל שחור

טבעות בצל קריספיות בטמפורה

טבעות בצל בטמפורה הן טבעות בצל מהירות הכנה. רק טובלים בבלילה ומעיפים לשמן – אבל לרוב הן יוצאות רכות כאלה ולא פריכות. אז הנה מתכון לטבעות בצל בטמפורה שגם יוצאות קריספיות וטעימות במיוחד.

Read more

המבורגר בירה

המבורגר רגיל אתם מכירים. אבל המבורגר בירה זה כבר שידרוג שהופך את ההמבורגר מסתם תענוג – לעונג צרוף. המבורגר בירה הוא המבורגר שמכיל בעיקר בשר, מעט תבלינים לעידון הטעמים – ובירה שתוסיף גם טעם נהדר וגם ארומה. הבירה עוזרת לחבר את הבשר ולקשור אותו לעצמו כך שהקציצה לא תתפרק בזמן הצליה (תקלה שחלה לא מעט בהמבורגרים ביתיים) – ובעיקר הופכת את ההמבורגר לטעים במיוחד!מכיוון שהאלכוהול מתנדף בזמן הצליה – המבורגר בירה הוא אחלה גם לילדים (מומלץ להעלות את מידת הצלייה כדי לוודא התנדפות מוחלטת)

Read more

ביצים במילוי טונה

ביצים במילוי טונה על ידי אסף כהן 7 בנובמבר 2013 ביצים במילוי טונה הן מנה ראשונה טעימה ויפה שממש קל להכין וממש טעים לאכול. ביצים במילוי טונה ניתן להגיש גם…
Read more

פסטרמה הודו

פסטרמה הודו על ידי דבי עיזר 31 בינואר 2012 פסטרמה היא כידוע נושא שנוי במחלוקת. כלומר, אם קונים אותה בסופר - היא טעימה אך מי יודע מה יש בפנים? אז…
Read more