שניצלונים בציפוי שום וכוסברה

שניצלונים בציפוי שום וכוסברה

על ידי 4 בפברואר 2013

שניצלונים בציפוי שום וכוסברה מיועדים לילדים שמבינים קצת באוכל או למבוגרים שרוצים לגוון את השניצלים שלהם - ובכלל, למי שאוהב לנסות דברים מעניינים וטעימים ביותר. האמיצים יוסיפו הרבה שום, אלו שחוששים - ישימו קצת פחות אבל גם לאלו וגם לאלו מצפה חוויה מסעירה על הלשון.

  • זמן הכנה : 20 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • כמות : 20 שניצלונים

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים היטב את חזה העוף משאריות שומן ועצמות.
  • חותכים את חזה העוף לרצועות דקות (ס"מ) וארוכות.
  • מכינים 3 קערות:
  • קערה ראשונה עם קמח, מלח ופלפל
  • קערה שניה עם ביצים טרופות עם ממש מעט מים בשביל לדלל מעט את הביצה.
  • קערה שלישית עם פרורי לחם, שום כתוש וכוסברה מעורבבים.
  • מצפים את רצועות העוף בקמח, טובלים בביצה ומצפים בפרורי הלחם ומקפידים שידבקו גם השום והכוסברה.
  • מטגנים במחבת או בשמן עמוק עד להזהבה.

זהו! מוכן!

מגישים לצד שעועית ירוקה עם פתיתים, תפוחי אדמה מתובלים, צ'יפס, טבעות בצל או כל תוספת אחרת.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף