רוטב פלפלים
רוטב פלפלים סמיך ונהדר כמצע לבשרים ועופות - הולך נהדר עם בורקסים מסוגים שונים, בשרים במעטפות בצק ועוד ועוד ועוד. קל להכנה - ומוסיף לכל מנה.
- זמן הכנה : 10 דקות
- זמן בישול : 25 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- קוצצים את הפלפלים האדום, הצהוב והירוק לקוביות קטנות.
- קוצצים את הבצל קטן.
- ממיסים את החמאה במחבת.
- מטגנים את הפלפלים, הבצל והשום עד שהם מתרככים.
- מוסיפים את התבלינים והפלפל החריף.
- ממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות.
- מוסיפים את הקמח - מערבבים ומטגנים עוד קצת.
- מוסיפים מים לכיסוי (לא להציף!) ומביאים לרתיחה.
- מבשלים על אש בינונית קטנה (שיהיה בעבוע) לפחות 20 דקות תוך ערבוב מדי פעם - עד הסמכה. אם הרוטב מסמיך מדי לפני סוף הזמן - מוסיפים טיפונת מים.
זהו! מוכן.