רוטב פלפלים

רוטב פלפלים

על ידי 4 בפברואר 2013

רוטב פלפלים סמיך ונהדר כמצע לבשרים ועופות - הולך נהדר עם בורקסים מסוגים שונים, בשרים במעטפות בצק ועוד ועוד ועוד. קל להכנה - ומוסיף לכל מנה.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 25 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • קוצצים את הפלפלים האדום, הצהוב והירוק לקוביות קטנות.
  • קוצצים את הבצל קטן.
  • ממיסים את החמאה במחבת.
  • מטגנים את הפלפלים, הבצל והשום עד שהם מתרככים.
  • מוסיפים את התבלינים והפלפל החריף.
  • ממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות.
  • מוסיפים את הקמח - מערבבים ומטגנים עוד קצת.
  • מוסיפים מים לכיסוי (לא להציף!) ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים על אש בינונית קטנה (שיהיה בעבוע) לפחות 20 דקות תוך ערבוב מדי פעם - עד הסמכה. אם הרוטב מסמיך מדי לפני סוף הזמן - מוסיפים טיפונת מים.

זהו! מוכן.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

רוטב סלסה רוזה פיקנטי

ספגטי אלי אוליו עם עגבניות שרי, פטריות וקבנוס