קציצות עדשים אפויות

קציצות עדשים אפויות

על ידי 27 בינואר 2013

קציצות עדשים אפויות וטעימות מאוד שניתן להכין בקלות רבה לכל ארוחה. קציצות העדשים הן בריאות, טעימות וללא טיגון - וילדים פשוט טורפים אותן.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 20 דקות
  • כמות : 40 יחידות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • בשלו את העדשים כעשרים דקות עד למצב אל דנטה.
  • העבירו למסננת וסננו את המים.
  • שמרו שליש מהתערובת בצד ואת שני השלישים הנותרים יש לרסק. ניתן להשתמש בבלנדר יד או בממחה תפוחי אדמה.
  • אם יש מעבד מזון אפשר לקצוץ את הכוסברה, להוסיף את הביצים ואת העדשים ולעבד עם סכין המתכת לעיסה חלקה. אך כאמור ניתן לרסק ידנית.
  • טגנו את הבצל במעט שמן עד לשקיפות.
  • הוסיפו את השום הקצוץ ואת גבעולי הסלרי הקצוצים.
  • אדו במשך מספר דקות עד לריכוך הסלרי.
  • בקערה נפרדת ערבבו את הביצים והכוסברה וההקצוצה (אם לא עובדו קודם במעבד מזון) הוסיפו את תערובת הבצל המטוגן, את הירקות המגורדים ואת שליש העדשים ששמרנו בצד.
  • הוסיפו שיבולת שועל כורכום מלח ופלפל לפי הטעם.
  • אפו על גבי ניר אפיה משומן קלות בחום גבוה (230 - 250 מעלות) עד להשחמה.
  • אין צורך להפוך בזמן האפיה.

זהו! מוכן. ניתן להגיש עם טחינה או יוגורט.
ניתן להקפיא.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום