דלעת ערמונים ממולאת בסלט קוסקוס

דלעת ערמונים ממולאת בסלט קוסקוס

דלעת ערמונים ממולאת בסלט קוסקוס

על ידי 15 ביולי 2013

דלעת ערמונים ממולאת בסלט קוסקוס זו מנה ראשונה נהדרת לכל אירוע. קל להכנה, עשיר וטעים כל כך - שתרצו להכין שוב ושוב. מומלץ גם כארוחת ערב למשפחה.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים כל דלעת לחצי ומכניסים לשקית קוקי.
  • מכניסים לתנור ב200 מעלות ל25 דקות - עד שהדלעות מתרככות.
  • מוציאים את הדלעות מהתנור ומהשקית ומסדרים בתבנית.
  • מערבבים יחד את השום, החומץ הבלסמי, הדבש ושמן הזית - מורחים את הדלעות ומכניסים לתנור ל10 דקות נוספות.
  • בינתיים מכינים את הסלט.
  • מכינים את הקוסקוס עם המים הרותחים שמן הקנולה, מלח ופלפל - או על פי ההוראות של השקית.
  • מוציאים את הדלעות שוב מהתנור.
  • קוצצים את העלים הירוקים ומערבבים עם הקוסקוס.
  • בשלב הזה - בתוך הדלעת יש נוזל מתקתק. מכניסים את הקוסקוס אל הדלעת. מערבבים מעט ובעדינות התוך הדלעת כדי שהטעם ייספג.
  • אופים 10בתנור דקות נוספות.
  • מוסיפים מעט שמן זית על הדלעת.

זהו! מוכן!

בתאבון!

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף