כנפיים בסגנון הוואי

כנפיים בסגנון הוואי

כנפיים בסגנון הוואי

על ידי 17 ביולי 2013

כנפיים בסגנון הוואי הן כנפיים מתקתקות וטעימות במיוחד שמגיעות בליווי אננס. השילוב בין טיגון הכנפיים בטמפורה שנותן את הפריכות הנהדרת ובישול הכנפיים ברוטב אננס מתקתק - נותן שילוב טעמים מנצח וטעים במיוחד!

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 45 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את הכנפיים וחותכים כל כנף על עצם החיבור ושמים בקערה.
  • מפזרים מלח, אבקת שום ושליש כוס קורנפלור ומערבבים טוב טוב.
  • מכסים בניילון נצמד ומניחים רבע שעה בצד.
  • שוברים פנימה ביצה ולשים טוב טוב
  • שופכים את שאר הקורנפלור ולשים טוב טוב בידיים עד שהכל מצופה בבלילה.
  • מחממים שמן עמוק ל180 מעלות.
  • מטגנים את הכנפיים עד שהטמפורה מוכנה ומתחילה טיפטיפה להזהיב - לא לגמרי.
  • שימו לב, בשלב הזה ייתכן ותראו נוזל אדום על הכנפיים. זה לא דם ואין עם זה שום בעיה - זה תהליך שקורה מטיגון עמוק של הכנפיים. תתעלמו - ובסוף המתכון הנוזל יעלם.
  • מוציאים את הכנפיים לנייר סופג.
  • מסדרים את הכנפיים בתבנית חסינת חום עם שוליים בשכבה אחת.
  • מכניסים לסיר קטן את כל חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה תוך ערבוב. ברגע שהרוטב מתאחד - מכבים ומורידים מהאש.
  • מחממים תנור ל180 מעלות.
  • שופכים 4 חמישיות מהרוטב לתוך התבנית ומפזרים מעל את קוביות האננס.
  • מכניסים את התבנית לתנור ל30 דקות.
  • לאחר 30 דקות - מוציאים את התבנית, ובעזרת מברשת מברישים את גב הכנפיים בשארית הרוטב (מה שנשאר לאחר ההברשה - שופכים לתבנית)
  • מחזירים לתנור ל15 דקות נוספות.

זהו! מוכן!

מעבירים את הכנפיים לכלי הגשה ומפזרים מעל את האננסים המבושלים.

הדפסה

 

רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס