רוטב שמנת בלסמי

ניוקי ברוטב שמנת בלסמי

רוטב שמנת בלסמי

על ידי 14 ביולי 2013

רוטב שמנת בלסמי הוא רוטב נהדר המיועד לניוקי או פסטה רחבה (פטוצ'יני למשל). החומץ הבלסמי יחד עם עלי הבזיליקום שוברים את המתיקות של השמנת והופכים את הרוטב לחגיגת טעמים של ממש. המתכון קל ומהיר להכנה - ומומלץ במיוחד!

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה.
  • מקלפים את שיני השום ולוחצים אותן בלהב הסכין כדי לפתוח אותן מעט.
  • מטגנים אותן בשמן הזית להזהבה.
  • מוסיפים את השמנת המתוקה וחצי המיכל של השמנת לבישול ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים פלפל שחור גרוס , מלח ואגוז מוסקט.
  • מוסיפים כף חומץ בלסמי, או לפי הטעם.
  • קורעים עם הידיים 6-7 עלי בזיליקום וזורקים למחבת. מומלץ להוסיף אותם לקראת הסוף, כדי שיישאר חי ורענן.
  • ממשיכים לצמצם את הרוטב עד שהוא מסמיך.

זהו! מוכן!

להגיש על צלחת ניוקי או פטוצ'יני.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

רוטב סלסה רוזה פיקנטי

ספגטי אלי אוליו עם עגבניות שרי, פטריות וקבנוס