פטריות מתובלות בתנור
מחפשים תוספת נהדרת וקלה להכנה לארוחה? פטריות מתובלות בתנור הן פריכות, מלאות טעם וממש יפות וטעימות. פטריות המתובלות כל כך קל להכין והן כל כך עשירות וטעימות - שתגלו מהר מאוד שהן הופכות לתוספת קבועה בכל ארוחה.
פטריות מתובלות בתנור אפשר להכין כמה דקות לפני ההגשה ולהגיש חם - או להכין מראש ולהגיש קר. טעים כך או כך.
- זמן הכנה : 3 דקות
- זמן בישול : 10 דקות
מרכיבים
הוראות הכנה
- מחממים כף וחצי שמן זית במחבת קטנה.
- כשהשמן חם מניחים את הפטריות עם הראש למטה ומטגנים 30 שניות בדיוק - ומוציאים לתבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים - משאירים אותן על הראש.
- שמים בקערה רבע כוס שמן זית עם השום הכתוש, מיץ הלימון, אורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל שחור - ומערבבים היטב עד שהם מתאחדים.
- שמים בערך כפית על של שמן זית מתובל על כל פטריה אם הפטריות גדולות - שמים קצת יותר ומוודאים שבכל כפית יש גם קצת שום ותבלינים.
- מפזרים קורט פרורי לחם מעל כל פטריה.
- מכניסים לתנור ב200 מעלות ל10 דקות.
זהו! מוכן!