סלט כרוב אדום

סלט כרוב אדום

סלט כרוב אדום

על ידי 20 במאי 2014

סלט כרוב אדום בסגנון אסייתי ללא מיונז ורק עם דברים טובים וטעימים. סלט כרוב אדום קל ומהיר להכנה, טעים מאוד ומתאים כתוספת מרעננת וצבעונית לכל ארוחה.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מסירים את 2 העלים הראשונים של הכרוב - אפשר לזרוק אותם או לעשות איתם דברים אחרים - לא מומלץ לאכול אותם.
  • חותכים את הכרוב לפרוסות דקות דקות דקות - ואז חותכים את הרצועות לחצי.
  • מוסיפים את הסויה, שמן השומשום והסוכר ומערבבים היטב.
  • מעבירים לקערת הגשה ומפזרים שומשום.

זהו! מוכן!

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום