גם דבש, גם שום, גם ציפוי פריך – מה עוד צריך בשביל להפוך את העוף למושלם? אה כן – שהכל מבושל בתנור! עוף במרינדה של דבש ושום בציפוי של פרורי לחם באפיה ארוכה בתנור בחום בינוני תתן לנו עוף קריספי מבחוץ ומושלם מבפנים. עוף בדבש ושום בציפוי פרורי לחם בתנור – קל להכנה וטעים במיוחד.
תפוחי אדמה בטריאקי הם תפוחי אדמה פריכים מבחוץ, רכים מבפנים, מתוקים וטעימים כל כך בזכות הטריאקי. תפוחי האדמה מבושלים בתנור לקבלת הקריספיות – ואז מוקפצים עם הטריאקי במחבת לקבלת טריאקי מקורמל ומתוק.
אוהבים המבורגר? ברור! מי לא אוהב? ואין כמו להכין המבורגר ביתי מבשר משובח. ומה יותר טעים מהמבורגר ביתי? המבורגר ביתי בלחמניה תוצרת בית. אין כמו המבורגר בלחמנייה חמה, רכה מבפנים וקראנצ'ית מבחוץ שבדיוק יצאה מהתנור. לפניכם מתכון קל ומהיר ללחמניות המבורגר שיכולות להתאים להמבורגרים גדולים או למיני המבורגרים.