שניצלונים פיקנטיים בסגנון מקסיקני
שניצלונים פיקנטיים בסגנון מקסיקני הם לא חריפים - הם קצת עוקצים. יש בהם מלוא החופן פפריקה חריפה, צ'ילי גרוס ורוטב פלפלים חריפים. למרות הכל - מדובר בשניצלונים טעימים ומפתיעים שילכו מצוין עם מבחר מטבלים ותוספות.
- זמן הכנה : 20 דקות
- זמן בישול : 15 דקות
מרכיבים
- חזה עוף - 1
- קמח - חצי כוס
- פפריקה חריפה - כפית גדושה
- צ'ילי גרוס - כף
- אבקת שום - כפית
- מלח - לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
- ביצים - 2 טריות
- רוטב סרירצ'ה - כף (אפשר גם כף טבסקו במקום)
- פרורי לחם - לפי הצורך
- שמן קנולה - לטיגון
הוראות הכנה
- מנקים את חזה העוף מעצמות ושאריות שומן.
- חותכים את חזה העוף לרצועות בעובי ס"מ.
- מכינים 3 קערות. בקערה הראשונה מערבבים רת הקמח והתבלינים. בקערה השניה טורפים ביצים ורוטב סרירצ'ה, ובקערה השלישית שמים המון פרורי לחם - אמיצים במיוחד יכולים להוסיף לפרורי הלחם כף צ'ילי גרוס.
- עובדים כמו סרט נע: לוקחים נתח של חזה עוף, מגלגלים אותו בתערובת הקמח והתבלינים, טובלים בביצה ומעבירים לציפוי בפרורי הלחם.
- מניחים בצלחת, וחוזרים על הפעולה עד שנגמרים נתחי חזה העוף.
- מחממים שמן לטיגון עמוק (אפשר גם במחבת עם שמן שטוח).
- מטגנים כמה שקות עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג.
זהו! מוכן!
מגישים עם טבעות בצל פיקנטיות, ספייסי מיונז ומבחר מטבלים נוספים.