סלט ירקות מוקפצים חם

סלט ירקות מוקפצים

סלט ירקות מוקפצים חם

על ידי 19 באפריל 2015

סלט ירקות מוקפצים חם ומטעים שיכול לשמש כתוספת מצויינת לכל ארוחה. שימוש מעולה למי שנשארו לו רצועות של ירקות ממתכון אחר - או למי שרוצה סלט טעים במיוחד בניחוחות אסייתים.

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 8 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את הגזרים וחותכים לרצועות בעובי חצי ס"מ ובאורך של 4-5 ס"מ. (אם הגזר הארוך - חוצים את הרצועות).
  • חותכים את הפלפלים לרצועות בעובי חצי ס"מ.
  • חותכים את הבצל לחצאי טבעות בעובי חצי ס"מ.
  • שמים את כל הירקות בקערה - מוסיפים מלח, פלפל, אורגנו ושמן זית ומערבבים היטב - שכל הירקות יהיו מצופים.
  • מחממים מחבת בלי שמן.
  • כשהמחבת חמה - מוסיפים את הירקות ומטגנים 3 דקות עד שהפלפלים מתחיל להתרכך.
  • מוסיפים סויה ושמן שומשום וממשיים להקפיץ ולערבב עוד 2-3 דקות עד שהגזר מתרכך קלות (לא נהיה ממש רך אלא פשוט לא מאוד קשה).
  • מוציאים לקערה ומפזרים מעל שומשום.

זהו! מוכן!

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום