לו מיין – נודלס סיני חריף

לו מיין - נודלס סיני חריף

לו מיין – נודלס סיני חריף

על ידי 16 בנובמבר 2015

לו מיין זו מנת נודלס פיקנטית סינית מסורתית עם ירקות שאפשר להכין בקלות ובמהירות - והטעם נהדר. הירקות מוקפצים רק עד להתרככות, הרוטב מעט פיקנטי ומעט מתקתק ויחד עם הנודלס - מקבלים מנה טעימה, צבעונית ויפה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מכינים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל האריזה - ומסננים היטב מהמים.
  • מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב בקערה ושמים בצד.
  • פורסים את הפלפל לרצועות בעובי חצי ס"מ.
  • חותכים את הגזר לרצועות בעובי חצי ס"מ.
  • חותכים את הפטריות לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
  • שוטפים את עלי התרד וחותכים להם עת הזנבות.
  • מחממים 2 כפות שמן בסיר רחב ושטוח (או מחבת גדולה).
  • כשהשמן רותח מוסיפים את השום ומטגנים 20 שניות.
  • מוסיפים מיד את הפלפלים, הגזר והפטריות ומטגנים תוך ערבוב 3-4 דקות.
  • מוסיפים את התרד ומבשלים עוד 2 דקות עד שכל התרד קמל ומתכווצ'ץ'.
  • מוסיפים את הרוטב (מומלץ להעזר בלקקן שכל הרוטב יכנס).
  • מוסיפים את הנודלס ומערבבים טוב טוב עד שהכל מצופה רוטב.

זהו! מוכן!

מגישים חם עם צ'ופסטיקס.

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף