כרובית בטמפורה

כרובית בטמפורה

כרובית בטמפורה

על ידי 8 ביולי 2014

כרובית בטמפורה היא תוספת או כיבוד מצויינים לכל אירוע. קל להכין, טעים לאכול, כולם אוהבים - וניתן להגיש בכל הזדמנות. כרובית בטמפורה יכולה לשמש כנשנוש, תוספת או ארוחה שלמה והיא משביעה וטעימה.

  • זמן הכנה : 15 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

מכינים את הכרובית

  • אם זה ראש כרובית - מכניסים את כולו לסיר בלי לפרק (אפשר להוריד את העלים), אם הכרובית קפואה - מכניסים אותה כמו שהיא לסיר.
  • ממלאים את הסיר במים עד לכיסוי ועוד 2 ס"מ.
  • מוסיפים את החומץ והמלח.
  • מביאים לרתיחה, נותנים למים לרתוח 2-3 דקות ומנמיכים את האש לבינונית - נמוכה לעוד 3 דקות ומורידים מהאש.
  • מסנננים את הכרובית מהמים (מומלץ לשמור את המים והכין מהן את הטחינה הטעימה בעולם) ונותנים לה להתקרר ולהתייבש.

מכינים את הטמפורה

  • מפרקים את הכרובית לפרחים בגודל ביס.
  • מערבבים יחד את מרכיבי הטמפורה עם מטרפה עד שהכל הופך לבלילה חלקה.
  • מרתיחים שמן לטיגון עמוק בסיר או צ'יפסר.
  • כשהשמן רותח - עובדים ב2 ידיים. יד אחת לוקחת כרובית לתוך הבלילה, יד שניה מצפה את הכרובית בבלילה ומניחה בזהירות בשמן.
  • מטגנים את הכרוביות בטמפורה 5 דקות עד להשחמה.
  • מוציאים לנייר סופג.

זהו! מוכן!

אפשר להגיש עם טחינה טובה (שעשיתם ממי הכרובית) או צ'ילי מתוק.

הדפסה

 

רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום