הוט פרייז

הוט פרייז

הוט פרייז

על ידי 4 בינואר 2015

הוט פרייז זה כמו הום פרייז - רק חריף בטירוף. לקחתי את כל המרכיבים של ההום פרייז - והמרתי אותם בגרסה החריפה. יוצא חריף אש וטעים אש - ולא מיועד לבעלי חיך רגיש.

  • זמן הכנה : 30 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקובית של בערך ס"מ - ושמים בסיר.
  • ממלאים את הסיר במים עד כיסוי ועוד 2 ס"מ.
  • מביאים לרתיחה - ואז מבשלים על אש בינונית - נמוכה עוד 15 דקות.
  • מסננים את תפוחי האדמה מהמים.
  • במחבת או סיר שטוח ממיסים את החמאה עם שמן הזית.
  • כשהחמאה נמסה - מוסיפים את תפוחי האדמה בשכבה אחת ומניחים להם להיטגן משהו כמו 5-6 דקות עד שהחלק התחתון של תפוחי האדמה משחים.
  • בינתיים פורסים את השום לפרוסות דקות - ואז לרצועות.
  • מוסיפים את המלח, הפלפל והפפריקה החריפה ומערבבים בעדינות עם כף עץ.
  • ממשיכים לטגן ולערבב עוד 3-4 דקות עד שתפוחי האדמה קיבלו השחמה יפה מכל הכיוונים.
  • מוסיפים את רצועות השום ומקפיצים עוד דקה.
  • שוברים פנימה את הביצה ומיד מפוצצים את הצהוב והמערבבים את הביצה יחד עם פתוחי האדמה.
  • מוסיפים את הצ'ילי החריף ומערבבים.

זהו! מוכן!

להגיש עם הרבה מים.

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף