עוף בחרדל ודבש

עוף בחרדל ודבש

על ידי 7 בפברואר 2013

עוף בחרדל ודבש הוא עוף בעיקר מתקתק - אבל הדבש יחד עם השום נותנים לו את העיקצוק הנהדר בפה ששובר את המתיקות העדינה של הדבש. מנה קלאסית לשבתות וחגים - שכולם יאהבו. אמנם זמן ההכנה ארוך - אבל זה בעיקר בגלל שהעוף מבלה במקרר ובתנור דקות ארוכות. זמן ההכנה נטו הוא כמה דקות... בינתיים אפשר להכין תוספות ומנות אחרות.

  • זמן הכנה : 1h 40 min
  • זמן בישול : 1h 10 min
  • כמות : 8 שוקיים
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מנקים את שוקי העוף ושמים בקערה.
  • שמים את כל שאר המרכיבים בקערה.
  • מעסים טוב טוב עם הידיים עד שכל העוף מצופה מרינדה.
  • סוגרים את הקערה בנילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה וחצי - שעתיים.
  • מסדרים את העוף בתבנית פיירקס ושופכים פנימה את כל הרוטב.
  • שמים בתנור ב180 מעלות לשעה ו10 דקות - כשאחרי חצי שעה פותחים את התנור, הופכים את העופות וסוגרים חזרה - שיקבלו צבע מכל הכיוונים.

זהו! מוכן.

מגישים עם אורז לבן, או או אורז לבן ואפונה.

הדפסה

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף