קציצות בשר ברוטב פלפלים

קציצות בשר ברוטב פלפלים

קציצות בשר ברוטב פלפלים

על ידי 6 באוגוסט 2014

קציצות בשר ברוטב פלפלים הן קציצות קלות להכנה וכל כך טעימות. הטיגון הקצר מוסיף קריספיות נהדרת ויחד עם רוטב הפלפלים הסמיך - מקבלים ארוחה מושלמת וטעימה במיוחד.

  • זמן הכנה : 30 דקות
  • זמן בישול : 10 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

מכינים את התערובת לקציצות

  • שמים את הבצל ושיני השום במעבד מזון וטוחנים להם את הצורה.
  • מעבירים את הבצל והשום לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים.
  • מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות - ולשים הכל יחד לפחות 3-4 דקות.
  • מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל20 דקות לפחות.

בינתיים מכינים את רוטב הפלפלים

  • חותכים את הפלפלים לרצועות בעובי חצי ס"מ.
  • שמים את כל מרכיבי הרוטב בסיר רחב ושטוח.
  • מביאים לרתיחה.
  • מנמיכים את האש לבעבוע קל, מכסים את הסיר ומבשלים 20 דקות.

מכינים את הקציצות

  • מוציאים את תערובת הבשר מהמקרר.
  • במחבת גדולה מרתיחים תערובת של חצי שמן קנולה ומצי שמן זית - שיהיו בגובה של שלושת רבעי ס"מ.
  • כשהשמן חם, מרטיבים מעט את הידיים - יוצרים קציצות בגודל של כדורי פינגפונג פחוסים ומכניסים לשמן.
  • מטגנים 3-4 דקות מכל צד להשחמה יפה ומוציאים לנייר סופג.

משלימים את המנה

  • מערבבים רבע כוס מים עם 2 כפיות קמח היטב היטב.
  • מוסיפים את המים עם הקמח לרוטב הפלפלים ומביאים הכל לרתיחה.
  • מוסיפים את הקציצות ומבשלים תוך ערבוב מתמיד במשך 3 דקות.
  • מוסיפים את הבזיליקום והחומץ.
  • מביאים לרתיחה אחרונה ומכבים את האש.

זהו! מוכן!

ניתן להגיש על אורז לבן, פסטה, או בורגול.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

קבב ביתי בסגנון רומני

עראיס

אסאדו עם פטריות מלך היער וירקות שורש