3.9אלף 
הדפסה
עוף בשום ועגבניות
עוף בשום ועגבניות הוא עוף מושלם לשבת. קל להכנה, טעים מאוד, עשיר ומלא רוטב שאפשר להגיש על אורז לבן. עוף בשום ועגבניות הוא עוף בשיטת "שגר ושכח" שמים את כל המרכיבים על העוף, מערבבים, מכניסים לתנור וזהו. יש לכם עוף טעים במיוחד עם ניחוחות שום ועגבניות נהדרים.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 1h 10 min
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- שוקי עוף - 8 (אפשר גם ירכיים)
- שום כתוש - 7 שיניים (בערך חצי ראש)
- רסק עגבניות - 150 גרם
- פפריקה מתוקה - כף
- אורגנו - כפית
- שמן זית - 2 כפות
- מים - 50 מ''ל
הוראות הכנה
- מסדרים את העופות בתוך התבנית
- מוסיפים את כל שאר המרכיבים.
- מערבבים היטב בידיים עד שכל העופות מצופים ברוטב.
- מכניסים לתנור ב180 מעלות לשעה ו10 דקות.
זהו! מוכן!
מגיזים עם אורז לבן והרבה רוטב.