אמפנדת פטריות

אמפנדת פטריות

אמפנדת פטריות

על ידי 5 בינואר 2014

אמפנדה, אותו מאפה בצק ארגנטינאי נהדר - הפעם במילוי פטריות. אמפדנת פטריות היא טעימה, עם מילוי סמיך וטעים כל כך. נהדר לאירוחים או סתם אם רוצים משהו טעים במיוחד.

  • זמן הכנה : 45 דקות
  • זמן בישול : 12 דקות
  • כמות : 25 אמפנדות

מרכיבים



הוראות הכנה

מתחילים במלית

  • חותכים את הבצל לחצאי עיגול בעובי חצי ס"מ.
  • קוצצים את הפטריות.
  • מחממים את החמאה במחבת.
  • כשהחמאה חמה מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא נהיה שקוף.
  • מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן מתרככות לחלוטין.
  • מוסיפים את המלח, הפלפל והאגוז המוסקט ומערבבים.
  • מוסיפים את הקמח ומבשלים עד שהכל מסמיך.
  • מורידים מהאש ומעבירים לקערה להתקררות ומכינים את הבצק.

מכינים את הבצק

  • מערבבים את המים הפושרים עם המלח.
  • מכניסים את הקמח לקערה גדולה.
  • מוסיפים פנימה את השמן ומערבבים.
  • מוסיפים את המלח.
  • שופכים פנימה את המים בהדרגה ולשים תוך כדי עם הידיים - בהתחלה שופכים רק כוס מים.
  • לשים את הבצק 10 דקות שלמות. בלי הנחה. נכון - זה קשה כי הבצק לא ממש רך - אבל ככך שתלושו הבצק יתמסר לכם יותר.
  • מחלקים את הבצק ל3-4 חלקים ושמים בקערה מכוסה במגבת.

מכינים את אמפנדת הפטריות

  • מקמחים את המשטח והמערוך ומרדדים בכוח את הבצק למשטח בעובי מילימטר. תהיו אגרסיבים, תוציאו את המיץ. מי שיש לו מכונת פסטה - מוזמן להשתמש.
  • בעזרת חותכן עגול או כוס - חורצים עיגולים ברוחב 6-8 ס"מ.
  • לוקחים עיגול, מניחים בתוכו כפית גדושה של מלית פטריות, סוגרים ומהדקים את הקצוות.
  • עוברים על שפת העיגול, מהדקים ומקפלים את שפת העיגול - קיפול על קיפול על קיפול - עד שכל השוליים מקופלים.
  • מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • חוזרים על הפעולה עד שכל המלית נגמרת.
  • מחממים תנור ל230 מעלות.
  • מכניסים פנימה ל12 דקות - עד תחילת השחמה - האמפנדה אמורה לצאת לבנה עם נגיעות שחומות.

זהו! מוכן!

הדפסה

 

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף