פיצת מאק אנד צ'יז

פיצת מק אנד צ'יז

פיצת מאק אנד צ'יז

על ידי 23 בדצמבר 2015

ארוחה מושחטת וטעימה באופן מיוחד. שילוב מושלם בין פסטה, רוטב עגבניות ותערובת גבינות טובות לכדי פיצת מק אנד צ'יז אדירה שאוכלים עם כף ישר מהקערה.

  • זמן הכנה : 25 דקות
  • זמן בישול : 35 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מכינים רוטב פיצה קלאסי (מומלץ) או רוטב פיצה מהיר
  • מכינים את הפסטה על פי הוראות ההכנה ומסננים מהמים.
  • ממיסים את החמאה עם שמן הזית בסיר.
  • כשהחמאה נמסה מוסיפים את השום ואת הקמח ומערבבים הכל עם כף עץ עד שהכל מסמיך.
  • מוסיפים את השמנת לבישול וחצי כוס חלב ומערבבים היטב עד שהקמח מתמוסס והכל מסמיך (משהו כמו 3-4 דקות).
  • מוסיפים את הצ'דר והמוצרלה ומערבבים עד שהכל נמס.
  • מרססים סיר רחב ושטוח שמתאים לתנור בספריי שמן.
  • מסדרים את הפסטה המוכנה בתחתית הסיר.
  • יוצקים על הפסטה את תערובת הגבינות ומערבבים היטב ומסדרים בשכבה אחידה.
  • יוצקים ומורחים בצורה אחידה רוטב פיצה על גבי הפסטה.
  • מפזרים את התוספות הרצויות.
  • מפזרים גבינה צהובה בנדיבות על גבי הרוטב והתוספות.
  • מכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות ל30 דקות.

זהו! מוכן!

מניחים במרכז השולחן, מחלקים לכולם כפות וזוללים הכל

הדפסה

Related posts

פרויקט סושי – איך מכינים סושי?

טבעות בצל פריכות בתנור

טורטייה פרגיות עם ירקות צלויים

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף