תפוחי אדמה בתנור עם בצל ופלפל אדום

תפוחי אדמה בתנור עם בצל ופלפל אדום

על ידי 27 ביוני 2013

תפוחי אדמה נהדרים ופריכים עם פלפל אדום, בצל ושיני שום שמוסיפים ארומה נהדרת להכל. מצויין כתוספת לכל ארוחה - ואפילו נשנוש מול הטלוויזיה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 40 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גסות.
  • חותכים את הבצל לקוביות גסות.
  • חותכים את הפלפל לרצועות גסות.
  • מקלפים את שיני השום.
  • שמים הכל בקערה - שופכים את המלח, הפלפל ושמן הזית.
  • מערבבים עם הידיים טוב טוב ומעבירים לתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
  • מכניסים לתנור ב190 מעלות ל40 דקות.

זהו! מוכן!

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום