תבשיל שאריות – עוף עם תוספות

תבשיל שאריות עוף ותפוחי אדמה

תבשיל שאריות – עוף עם תוספות

על ידי 30 ביוני 2013

נשאר לכם אוכל משבת ואתם לא יודעים מה לעשות איתו? את התבשיל הבא אמא שלי נוהגת להכין ממה שנשאר משבת. היא חותכת לקוביות, מקפיצה הכל יחד - ויוצא מעדן של ממש. זה כל כך טעים שלפעמים אני מכין עוף - רק בשביל להכין ממנו את תבשיל השאריות הנהדר הזה. לוקח בדיוק 3 דקות להכין את התבשיל - כי הכל כבר מוכן ומתובל. זה כל כך טעים - שזה גם יהיה הזמן שיקח לכם לאכול אותו...

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 7 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מפרקים את בשר העוף מהעצמות וחותכים לקוביות.
  • חותכים את הבצל לקוביות גסות.
  • מחממים את השמן במחבת גדולה.
  • מטגנים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף.
  • מכניסים את העוף ומקפיצים אותו עם הבצל כ2 דקות.
  • מוסיפים את הרוטב של העוף וכמות הצ'ילי שבא לכם להוסיף.
  • מקפיצים עוד קצת ומוסיפים את התוספת שיש לכם.
  • מבשלים תוך ערבוב עוד כמה דקות עד שהכל מתאחד.

זהו! מוכן! מגישים חם עם כף - וטורפים את הכל.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

חזה עוף וירקות מוקפצים עם אורז

ספגטי עם חזה עוף וירקות מוקפצים

עוף בצ'ילי מתוק ואננס