שעועית ירוקה בחמאה ושום

שעועית ירוקה בחמאה ושום

שעועית ירוקה בחמאה ושום

על ידי 26 באוקטובר 2015

שעועית ירוקה פריכה מוקפצת ברוטב של חמאה ושום שמעניקים לה טעם וארומה פשוט נפלאים. שעועית ירוקה בחמאה ושום יכולה לשמש תוספת נהדרת לכל ארוחה, היא מוסיפה צבע, רעננות, טעם וריח נפלאים לכל המנות על השולחן.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • ממיסים את החמאה במחבת עם כף שמן זית.
  • כשהחמאה נמסה מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים 30 שניות.
  • מוסיפים את השעועית ומקפיצים 2-3 דקות עד שהשעועית מתרככת.
  • מוסיפים את המלח ומקפיצים.
  • מפזרים שומשום בנדיבות וממשיכים להקפיץ ולערבב.
  • כשהשעועית ברמת הפריכות הרצויה לכם (אני אוהב אותה פריכה למדי) - מעבירים לקערת הגשה.

זהו! מוכן!

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף