עגבניות שרי מוקרמות בגבינה

עגבניות מוקרמות גבינה

עגבניות שרי מוקרמות בגבינה

על ידי 5 בנובמבר 2013

מנה ראשונה או כיבוד של עגבניות מוקרמות בתערובת גבינות - מנה מרשימה ביותר ומלא בטעמים וניחוחות. מתאימה כמנה ראשונה, תוספת לארוחה חלבית גדולה או ככיבוד בבופה לאירוח. עגבניות מוקרמות בגבינה זו מנה קלה ומהירה מאוד להכנה.

  • זמן הכנה : 3 דקות
  • זמן בישול : 7 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שוטפים היטב את עגבניות השרי ומייבשים.
  • בעזרת סכין טובה פורסים כל עגבניה לחצי.
  • מגרדים את הגבינות על פומפיה גסה.
  • קוצצים את הכוסברה.
  • מערבבים את הגבינות עם הכוסברה.
  • מסדרים את חצאי העגבניות בתבנית ומפזרים את תערובת הגבינות על העגבניות.
  • מכניסים לתנור שחומם ל200 מעלות בגריל עליון ל7 דקות - עד שהגבינה נמסה ומשחימה.

זהו! מוכן!
מומלץ להגיש עם פטריות ממולאות גבינה ואנטיספטי.

הדפסה

Related posts

תבשיל דלעת וזוקיני

תפוחי אדמה מעוכים ושרופים בתנור

סלט כרוב, גזר ופלפל אדום

האתר משתמש בקבצי קוקיז על מנת לשפר את חווית הגלישה והשירות. למידע נוסף