רוטב טריאקי

רוטב טריאקי (צילום: דניאל יחזקאל)

רוטב טריאקי

על ידי 4 בנובמבר 2013

הכנתם סושי, אפילו הכנתם כמה סוגים נהדרים - אבל כל מה שיש לכם להגיש איתו זה סויה ו-וואסאבי? אז הוספתם ספייסי מיונז - אבל מה עם טריאקי? עזבו אתכם מרוטב קנוי - הנה לפניכם רוטב מדהים של טריאקי ביתי באדיבותו הרבה של הסושי שף דניאל יחזקאל ממסעדת סושי לאירועים "נויה סושי"

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 15 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שמים בסיר את המירין, הסויה והסוכר.
  • מביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את ממרח התמרים.
  • ממשיכים לבשל על אש גבוהה תוך ערבוב עד שהתמרים והסוכר מתמוססים.
  • מנמיכים את האש. בשלב הזה הסיר אמור להראות כאילו אתם מבשלים קפה.
  • מבשלים רבע שעה על אש נמוכה.

זהו! מוכן! יש לכם רוטב טריאקי מדהים בקלי קלות.

הדפסה
רעבים אבל לא בא לכם לבשל?!
קבלו קוד בשווי 30 שח להזמנה ב Wolt!
(בעצם 15*2 אבל עדיין אחלה!)
תקף למשתמשי WOLT חדשים בלבד! כמות הקופונים מוגבלת!

Thank you!

We will contact you soon.

Related posts

פרויקט סושי – איך מכינים סושי?

פסטה עם חזה עוף בשמן זית קישואים ופטריות

רוטב סלסה רוזה פיקנטי