סלט סלק וסלרי

מאת אסף כהן
סלט סלק וסלרי

סלט סלק וסלרי

על ידי 11 באוגוסט 2014

סלט סלק וסלרי הוא לא רק סלט טעים מאוד - הוא גם בריא מאוד וקל מאוד להכנה. מינימום השקעה, מקסימום טעם. סלט סלק וסלרי מתאים לכל אירוע, ארוחה ואפילו לפיקניק.

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מורידים לסלק את שאריות הקליפה עם סכין.
  • חתוכים את הסלק למקלות בעובי של קצת פחות מס"מ. מי שרוצה ומעדיף - חותך את הסלק לקוביות בינוניות.
  • שוטפים היטב את הסלרי ומפרידים את גבעול הסלרי מהעלים.
  • את הגבעול קוצצים לחתיכות בעובי חצי ס"מ.
  • את העלים קוצצים גס.
  • שמים את הסלק, גבעולי ועלי הסלרי בקערה.
  • מוסיפים את שמן הזית, מעט מלח ומיץ לימון ומערבבים היטב.

זהו! מוכן!

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: