5.9אלף
הדפסה
סלט סלק וסלרי
סלט סלק וסלרי הוא לא רק סלט טעים מאוד - הוא גם בריא מאוד וקל מאוד להכנה. מינימום השקעה, מקסימום טעם. סלט סלק וסלרי מתאים לכל אירוע, ארוחה ואפילו לפיקניק.
- זמן הכנה : 5 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- סלק מבושל - 4 (אלו שקונים בסופר בוואקום - או שמבשלים בבית ומקלפים)
- גבעולי סלרי - 3
- שמן זית - 2 כפיות
- מיץ לימון - 2 כפות
- מלח - לפי הטעם
הוראות הכנה
- מורידים לסלק את שאריות הקליפה עם סכין.
- חתוכים את הסלק למקלות בעובי של קצת פחות מס"מ. מי שרוצה ומעדיף - חותך את הסלק לקוביות בינוניות.
- שוטפים היטב את הסלרי ומפרידים את גבעול הסלרי מהעלים.
- את הגבעול קוצצים לחתיכות בעובי חצי ס"מ.
- את העלים קוצצים גס.
- שמים את הסלק, גבעולי ועלי הסלרי בקערה.
- מוסיפים את שמן הזית, מעט מלח ומיץ לימון ומערבבים היטב.
זהו! מוכן!