מתכונים קלים מתכונים צמחוניים פטריות בטמפורה פיקנטית

פטריות בטמפורה פיקנטית

מאת אסף כהן
פטריות בטמפורה פיקנטית

פטריות בטמפורה פיקנטית

על ידי 11 בינואר 2016

פטריות בטמפורה פיקנטית זו תוספת מושלמת לארוחה ואפשר גם להגיש את הפטריות גם ככיבוד בפני עצמן. הטמפורה רכה ופיקנטית ועוטפת את הפטריות באופן מושלם. פטריות בטמפורה פיקנטית זו מנה מומלצת וטעימה במיוחד.

  • זמן הכנה : 10 דקות
  • זמן בישול : 5 דקות

מרכיבים



הוראות הכנה

  • מחממים את השמן לרתיחה בסיר או צ'יפסר.
  • מערבבים יחד את כל חומרי הטמפורה פרט למים במטרפה.
  • מוסיפים את המים לאט לאט תוך ערבוב עד שנוצרת בלילה סמיכה.
  • מכניסים את הפטריות לבלילה (מומלץ שהפטריות תהיינה יבשות ככל שאשפר).
  • מוודאים שהפטריות מצופות היטב בבלילת הטמפורה.
  • מעבירים פטריה פטריה לשמן הרותח - ומוודאים שהן מצופות לגמרי בטמפורה.
  • מטגנים 3-4 דקות עד להזהבה של הציפוי.

זהו! מוכן!

מזליפים מעט רוטב טריאקי.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: