מתכונים קלים מתכונים צמחוניים פטריות ממולאות גבינות בתנור

פטריות ממולאות גבינות בתנור

מאת אסף כהן
פטריות ממולאות גבינות בתנור

פטריות ממולאות גבינות בתנור

על ידי 10 באוגוסט 2014

פטריות ממולאות גבינות יכולות לשמש כמנה ראשונה, כיבוד, תוספת וכל דבר שתרצו. פטריות ממולאות גבינות זו מנה אלגנטית שנראית מעולה ומריחה מצוין - קלה מאוד להכנה וכמובן מאוד מאוד טעימה.

  • זמן הכנה : 5 דקות
  • זמן בישול : 30 דקות
  • אלרגניים :

מרכיבים



הוראות הכנה

  • שוטפים ומייבשים את הפטריות.
  • מורידים את רגל הפטריה (מנדנדים את הרגל קלות ימינה ושמאלה עד שהיא מתנתקת).
  • מקלפים מעט מהראש הפטריה על מנת לחשוף את החלק השחור של הפטריה.
  • מסדרים את הפטריות על תבנית עם נייר אפייה.
  • חותכים את הגבינה הצפתית לקוביות קטנות.
  • מניחים קוביית גבינה צפתית במרכז כל פטריה.
  • מפזרים מעט מכל תבלין על כל פטריה - זה צריך להיות תיבול עדין במיוחד.
  • יוצקים מעט שמן זית על כל פטריה.
  • מניחים חתיכת גבינה צהובה על כל פטריה - שתהיה מעיין כיסוי לגבינה הצפתית והתבלינים.
  • מכניסים לתנור בחום של 190 מעלות ל30 דקות.

זהו! מוכן!

מסדרים יפה ומגישים.

הדפסה

בטח תשמחו להכין גם: