2.7אלף
הדפסה
פטריות ממולאות גבינות בתנור
פטריות ממולאות גבינות יכולות לשמש כמנה ראשונה, כיבוד, תוספת וכל דבר שתרצו. פטריות ממולאות גבינות זו מנה אלגנטית שנראית מעולה ומריחה מצוין - קלה מאוד להכנה וכמובן מאוד מאוד טעימה.
- זמן הכנה : 5 דקות
- זמן בישול : 30 דקות
- אלרגניים : ללא גלוטן
מרכיבים
- פטריות טריות - סלסלה
- גבינה צפתית - 100 גרם
- גבינה צהובה - כמה פרוסות
- פפריקה חריפה - מעט
- אבקת שום - מעט
- פלפל שחור גרוס - מעט
- אורגנו - מעט
- מלח - לפי הטעם
- שמן זית - לפי הצורך
הוראות הכנה
- שוטפים ומייבשים את הפטריות.
- מורידים את רגל הפטריה (מנדנדים את הרגל קלות ימינה ושמאלה עד שהיא מתנתקת).
- מקלפים מעט מהראש הפטריה על מנת לחשוף את החלק השחור של הפטריה.
- מסדרים את הפטריות על תבנית עם נייר אפייה.
- חותכים את הגבינה הצפתית לקוביות קטנות.
- מניחים קוביית גבינה צפתית במרכז כל פטריה.
- מפזרים מעט מכל תבלין על כל פטריה - זה צריך להיות תיבול עדין במיוחד.
- יוצקים מעט שמן זית על כל פטריה.
- מניחים חתיכת גבינה צהובה על כל פטריה - שתהיה מעיין כיסוי לגבינה הצפתית והתבלינים.
- מכניסים לתנור בחום של 190 מעלות ל30 דקות.
זהו! מוכן!
מסדרים יפה ומגישים.